studio@penthion.nl
0592 305098
 


Vormgeving

Bent u op zoek naar een logo of een complete huisstijl voor uw bedrijf? Penthion Studio bestaat uit een team van ervaren mensen dat in staat is uw wensen om te zetten in passende uiting.

Per slot van rekening is deze uiting vaak het eerste contact met uw klant.


Web

Voor ontwerp en bouw van een website of shop bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van een universeel systeem leveren wij sites die u zelf eenvoudig kunt bijwerken. Onze sites zijn 100% responsive en schalen mee met de afmetingen van het beeldscherm, zonder in te leveren op gebruik of leesbaarheid. Verder kunt u, indien gewenst, hosting, beheer en domeinregistratie aan ons overlaten.


Beeld

Wilt u uniek beeldmateriaal voor uw grafische uiting in plaats van het gebruik van stockfoto’s? Wij kunnen fotomateriaal, indien gewenst, verzorgen en bewerken.

Ook ander beeldmateriaal, zoals illustraties, kunnen wij voor u maken.


DTP

Zoekt u een studio voor alleen het opmaken van een folder, affiche, magazine, boek of krant? Wij kunnen ook de opmaak uitvoeren binnen een bestaande huisstijl.

Het traject van opmaak, offerteaanvraag en uitbesteding is bij ons in goede handen. Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Geïnteresseerd?

Adres

Van der Feltzpark 2, Assen

Telefoon

0592 305098

Contact opnemen

Neem contact met ons op