Diensten

Penthion Studio vormgeving

Grafische vormgeving

De grafische uitingen van je onderneming zijn essentieel voor het beeld wat je oproept bij (potientiele) klanten, jouw doelgroep, jouw publiek. Je logo, de kleuren, de gehele vormgeving moeten passen bij jouw visie, jouw normen en waarden. Samen met jou kunnen wij dat beeld creëren. Dat doen we door naar jou te luisteren en door vragen te stellen over de doelen en wensen van jouw onderneming. Onze grafische vormgevers vertalen dat vervolgens in een huisstijl die thuishoort bij jou en jouw bedrijf.

DTP en drukwerk

Penthion Studio houdt van DTP en drukwerk! Met liefde en veel creativiteit ontwerpen wij folders, brochures, visitekaartjes, vlaggen, posters, bierviltjes, opdrukken voor kleding, menukaarten, advertenties, kranten, magazine, uitnodigingen, kalenders en nog veel meer.
Als het ontwerp is goedgekeurd krijg je van ons de bestanden opgestuurd voor de drukker, of je laat ook dat door ons regelen.

Voorbeelden dtp ondersteuning

DTP ondersteuning

Voor een aantal relaties voert Penthion Studio terugkerende DTP ondersteuning uit. Dit kan variëren van wekelijkse vooraf geplande werkzaamheden of op basis van ontstane behoefte op dat moment. We maken samen duidelijke afspraken over de taken, verantwoordelijkheden en natuurlijk de prijs. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Web- en appdesign

Websites

Een website maken is maatwerk, een samenspel tussen opdrachtgever en websitebouwer. Wanneer wij voor jou een site mogen gaan maken, willen we eerst met jou om tafel. Wat is je doel, wie wil je bereiken en welke informatie wil je delen. De website is het online visitekaartje van jouw onderneming en moet daar een afspiegeling van zijn. De webdesigner, grafische vormgever en Online marketeer kunnen samen met jou een plan schrijven en een website ontwerpen die uitstraalt wat jij wilt dat jouw onderneming uitstraalt en je publiek laat zien wat jij je publiek wilt laten zien.

Voorbeelden web- en appdesignVoorbeelden web- en appdesign

Appdesign

Ze zijn bijna niet meer weg te denken, mobile apps voor webshops, evenementen, voor verkoop of als aanvulling op de websites. Bijna iedereen bezit tegenwoorden een mobiele apparaat en het overgrote deel van het gebruik gaat via apps. Penthion Studio heeft de kennis en kunde in huis om voor jou die unieke app te ontwerpen en ontwikkelen. Heb je al een idee en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen en voor welke prijs? Neem dan contact met ons op en stel je vraag. Wij geven zo snel mogelijk een passend antwoord.

Assen.com app
Social Media De Koning Keukens mobile

Online Marketing

Social Media Marketing

We (her)kennen ze allemaal; Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest, maar hoe werkt het precies en hoe bereik je je doelgroep zo efficiënt en effectief mogelijk. Wij hebben ons daar al in verdiept en nemen het werk graag voor je uit handen. Samen maken we een maandplanning, bepalen we je doel en doelgroep en kiezen het daarbij passende platform en de manier van communiceren.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, of te wel Zoekmachine optimalisatie. Hoe wordt jouw product of dienst of website het best gevonden in zoekmachines? Zoekmachine optimalisatie bereik je door het beste te halen uit drie onderdelen: techniek, content en populariteit. We analyseren, beoordelen en optimaliseren alle drie de onderdelen om zo het beste resultaat te behalen!

Social media voorbeelden

Beeld

Voor bijna alle uitingen worden afbeeldingen gebruikt. Voor brochures, websites, apps, social media, noem maar op. Dat kunnen bestaande afbeeldingen zijn, gekochte stockfoto’s, maar je kunt ze ook zelf maken of laten maken. Penthion Studio heeft een huisfotograaf en illustrator die samen met jou een plan kan bedenken voor passende foto’s en illustraties en deze vervolgens kan maken. Heb je al foto’s of illustraties, maar wil je ze graag laten bewerken, geen enkel probleem voor onze grafische vormgevers.

Animation still with logo

Animatie

Soms leggen bewegende beelden iets nét beter uit of vriendelijker of aantrekkelijker. Dan kan je kiezen voor een gewone film of animatie. Penthion Studio maakt animaties voor alle doeleinden. Een instructiefilmpje voor nieuw personeel, een verkoopfilmpje voor een product of bijvoorbeeld een verhaal over het ontstaan van een onderneming of een verslag van een evenement. Stijlvol, grappig, kort of uitgebreid. We bepalen samen met jou het doel, de boodschap en de doelgroep en we gaan aan de slag. Een paar voorbeelden van animaties zie je ‘hier’. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Bel, mail of app ons en we beantwoorden zo snel mogelijk al je vragen.

Animation still with logo

Animation still with logo

Animation still with logo